hanyapadailahi on FB

Jika cinta kpd manusia menjauhkn kita dr Allah, maka cinta itu adalah palsu..[Ustaz Hasrizal Abdul Jamil]:::Sempurnakan dakwahmu walau ia sekecil perkara"

Kelcheff 2011

Alhmdulillah.....Allah pilih aku utk jd salah seorang sukarelawan Green-V dlm grand festival kerajaan negeri Kelantan.... Kelantan Cheng Ho Food Festival (kelcheff)...
Selama seminggu la lebih kurang festival ni berlansung ..14 Julai hingga 23 Julai 2011..

Bersyukur sangat ..bnyk pengalaman aku dapat, ramai kawan yg aku dapat..kawan2 yg sporting giler! sweet woo..besttttt x terucap, sangat merindui saat kami bersama bertugas jd sukarelawan ...sob3x huhu...kini dh mnjadi kenangan, kenangan itu terlalu manis bila dikenang..wlpn smggu tempoh perkenalan...perasaan itu tetap kekal berabad terasa..huhu...kisah itu sangat maniss......='(

dahla jumpa kawan baru...then kawan yg lama-lama dulu pon ada jumpa kat situ ...sempat utk bertemu mata dgn kawan2 lama, dan guna kesempatan tu juga utk bg buah tangan sbg tanda ikatan persahabatan..hee..=) ...dibelanjanya aiskrim, belanja "Mee Tarik" ...yg paling penting skali someone my fren aku blanja makanan Thai, x igt dh nama ape, telur goreng dalam tu ada udang ada sayur ada bawang ada sotong...huhu sodapp...syg rasanya nk habiskan..kalo boleh, nk simpan je.. haha ...thanks ya..mmg beliau buat sendiri aku tgk..igtkan bungkus nk jual, tp, nk bg kat aku rupanya ..hee...thanks ma fren! tu plastik ada lg kt tangan dlm gambar tu..wakaka...



ape pun yg penting! pengalaman jd volunteer ni mmg pengalaman yg sangat berharga dan bermakna utk aku ...suatu pelajaran yg takde subjeknya di sekolah... Alahamdulillah, Allah pilih aku utk merasai pengalaman itu ...org yg merasai tidak sama dgn org yang mengetahui kan?! =) alhamdulillah ....

p/s: jom bermasyarakat! menyertai program2 yg dianjurkan, tak kira lah sape yg jd penganjur ..yg penting kita org muda ni sangat memerlukan "itu" untu bekalan hari tua nanti ...insyaAllah...=)

Written by

0 comments:

Terima Kaseh Untuk Respon & Komen

Ana Hamster Periang

There was an error in this gadget