hanyapadailahi on FB

Jika cinta kpd manusia menjauhkn kita dr Allah, maka cinta itu adalah palsu..[Ustaz Hasrizal Abdul Jamil]:::Sempurnakan dakwahmu walau ia sekecil perkara"

Promosi Untuk edit Header Blog (free)

contoh 1
ni header blog abg aku suh buat utk dia..ada gmbr dia lg tu..wakaka...
contoh 2
Salam Ukhuwah ..
Anda inginkan kelainan? anda inginkan decorasi blog yg menawan? menarik? anda Tension dgn header blog anda yg ..............hehe.....lawa-lawa...tp mane tahu kot sempena tahun baru ni, anda jd berkeinginan utk ubah style blog anda ..kn? kn? kn? oraite! kami ada jalan penyelasaian..kami sedia membantu anda, kami bersedia untuk buat anda bahagia bersama blog anda..hehe..
hari ni saje jer nk buat jasa sikit utk korang smua ...tp, aku tak janji header tu lawa...tp insyaAllah sedap mata memandang dan ceria membasahi hati korang..ngeh3x..
nk promosi utk edit "header" blog ni bukanlah bermaksud aku ni terrorist dlm mengedit ni! orait?..
aku tak pandai pun, aku tak terror pun, sbb aku pon baru belajar Adobe photoshop ni...
so, utk lebih menambahkan lg link ikatan ukhuwah kita dalam berdakwah ni, suka saya utk mempromosi editing header blog ni ut korang smua...khusus untuk lelaki sahaja dan umum untuk perempuan ....oke jom kita tgk syarat2 untuk menempah header blog anda! =)

1- Niat yang ikhlas.
2- anda mestilah menyertakan saiz header yg anda nk tempah tu..contoh, saiz gmbr tu, 980 x 240 ..cara nak tahu size header blog kita adalah..klik kanan on gmbr header yg sedia ada tu then click view images..lps tu, tgk kat tajuk gmbr tu..ada hujung tu tertulis saiz header picture...slmt mencuba!
3- anda kena bgtau anda minat warna apa.
4- anda kena bgtau ape yg anda nk masukan dlm header tu ..tulisan ape, gambar ape or lain2 ...
5- anda dilarang untuk tanya, bilakah header tu akan siap! hehe..sbb aku akan buat header tu time aku free dan time aku ada mood jer..waakaka..im still study oke! hehe..tp insyaAllah..ruang hidup aku mmg aku dah kosongkan space utk kawan2 aku..=)
6- anda dilarang ucap terima kasih lebih2..dan WAJIB kritik atau komen header tu bila dh siap nanti...at least 1 komen pon takpe..dan better komen lebih...=)
7- bg la email anda utk aku send balik header tu ke dalam email korang atau, bg kt aku password blog korang..aku tolong masukan..wakaka..gurau je yg blakang tu ..=)
8- terima kasih kerana menggunakan perkhidmatan kami..terima kasih krn sudi share pahala utk aku tolong org ...

poke aku kat sini : princeabdullah_s@yahoo.com

okey! thats all...

wslm...

Written by

5 comments:

  1. mesti la xkan lpas kan peluang neh... nk wt sendiri mmg xreti... nk menempah tu kat ne eh?? hehe

    ReplyDelete
  2. salam.. bleh buatkan header utk blog http://bicarapencintailahi.blogspot.com
    mcm mna nk brurusan ye? =]

    ReplyDelete
  3. mezafirah: lah buat2 tanya plak..just email or inbox or YM sy okey....=) harga kita bincang len kali..hahaha...xdela free jeerr....

    Ummul al-fateh: wslm, formal la plak bila bc ayat ber "urusan" ..hehe..
    oke je ..gini...send maklumat blog anda mengikut terma/syarat yg tertera di atas ...
    masej inbox fbook atau yahoomail..
    princeabdullah_s@yahoo.com
    www.facebook.com/uncleabdullah

    ReplyDelete

Terima Kaseh Untuk Respon & Komen

Ana Hamster Periang

There was an error in this gadget